Relative Content

Tag Archive for 上海夜生活AXI

Jovanovic Residence / Lorcan O’Herlihy Architects

first_img 2009 Houses Architects: Lorcan O’Herlihy Architects Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/77788/jovanovic-residence-lorcan-o%25e2%2580%2599herlihy-architects Clipboard “COPY” CopyAbout this officeLorcan O’Herlihy ArchitectsOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentHousesBrentwoodUnited StatesPublished on September 16, 2010Cite: “Jovanovic Residence / Lorcan O’Herlihy Architects” 16 Sep 2010. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemGlassMitrexSolar PanelsMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Qd-ClassSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausStonesCosentinoDekton Surfaces – Cap Ferrat BuildingStonesNeolithSintered Stone – Strata Argentum – Classtone CollectionAcousticSchöckStaircase Insulation – Tronsole®CeramicsTerrealCustom Shape Terracotta CladdingSeatingInterstuhlPillows – HUBPartitionsBuzzispacePrivacy Booth – BuzziRingMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Year:  “COPY” CopyHouses•Brentwood, United States Area:  3700 ft² Year Completion year of this architecture project center_img ArchDaily Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/77788/jovanovic-residence-lorcan-o%25e2%2580%2599herlihy-architects Clipboard Text description provided by the architects. Sitting on an aggressively sloping site in the Crestwood Hills neighborhood of Los Angeles, the Jovanovic Residence combines a progressive and sustainable solution to an existing structure and addition. Through the utilization of a continuous foil wrap, various program elements including; a new guest suite, significant modifications to the master bedroom, exterior decking, and exterior facade, are synthesized together with a singular cohesive element. Save this picture!Courtesy of lohaRecommended ProductsDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumWindowsFAKRORoof Windows – FPP-V preSelect MAXPorcelain StonewareCosentinoSurfaces – Dekton® Chromica CollectionDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemUsually used to shade vegetation and outdoor space from insects and bugs, this PVC coated polyester woven yarn was re-formulated to sustainably and programmatically cast a new identity and energy on the house. Separated from the existing stucco finish, the durable skin protects the house from solar abuse and heat gain. In addition, rather than following the form directly, the skin reduces the geometries of the existing house to simplified, planar shapes. The resultant forms create a powerful dialogue between existing and new space. At times privacy screening / guardrail / shading device, the skin embraces the house to create new found relationships between indoor and outdoor and public and private.Save this picture!Courtesy of lohaProject gallerySee allShow lessToyo Ito named 2010 Praemium Imperiale LaureateArticles48 Hours CompetitionArticles Share Jovanovic Residence / Lorcan O’Herlihy ArchitectsSave this projectSaveJovanovic Residence / Lorcan O’Herlihy Architects United States Jovanovic Residence / Lorcan O’Herlihy Architects Save this picture!Courtesy of loha+ 16 Sharelast_img read more