Relative Content

Tag Archive for 上海后花园SVL

B House / Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architect…

first_imgCopyAbout this officeAnderson Anderson Architecture + Nishiyama ArchitectsOfficeFollowNishiyama ArchitectsOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodHousesJapanPublished on April 26, 2010Cite: “B House / Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architects + Nishiyama Architects” 26 Apr 2010. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Talis SVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Solid ColorPartitionsSkyfoldRetractable Walls – Stepped & Sloped SpacesDining tablesZeitraumWood Table – TautBathroom AccessoriesBradley Corporation USARoll Towel Dispenser – Electronic TouchlessWoodLunawoodThermowood FacadesAluminium CompositesSculptformClick-on Battens in Victoria GardensMetal PanelsLongboard®Metal Ceilings – DauntlessWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsPerforated Facade PanelFiber Cements / CementsDuctal®Rainscreen Cladding Panels for Lightweight Facades in Apartment BlockBricksAcme BrickModular Size BrickMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream B House / Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architects + Nishiyama Architects “COPY” Save this picture!+ 22 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/57172/b-house-anderson-anderson-architecture-nishiyama-architects Clipboard B House / Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architects + Nishiyama ArchitectsSave this projectSaveB House / Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architects + Nishiyama Architects Architects: Anderson Anderson Architecture + Nishiyama Architects, Nishiyama Architects Area Area of this architecture project Text description provided by the architects. This two bedroom, one bath home—built for two public school teachers on a hillside overlooking Kumamoto, Japan—is planned to become fully energy self-sufficient once all designed systems are phased in. The construction budget of US$154,000—an extremely modest budget by local Kumamoto standards—required a close collaboration of the architects and builder to achieve a high-quality, off-site fabricated timber-frame construction meeting high sustainability standards. Save this picture!Recommended ProductsPorcelain StonewareApariciPorcelain Tiles – BrickworkPorcelain StonewareGrespaniaPorcelain Tiles – 20MMDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Mojave Series Advanced Thermal Entrance SystemRather than eliminating green technology to remain within budget, the 1100 square foot home was planned for a phased integration of systems, budgeted to be completed with the couple’s current income without increased loans over the coming five years. Save this picture!All essential components of the sustainable design strategy are fully implemented in the original construction, including natural, renewable, healthy materials; optimized solar shading, day lighting, and chimney-effect natural ventilation; solar hot water heating; high-efficiency hydronic heating made ready for future geothermal ground loop and solar thermal roof panels; water catchment roof system planned for a future green roof; and efficiently sized spaces and gardens conducive to simple, indoor-outdoor living with minimal ongoing maintenance and resource investment.Save this picture!The house is sited on a terraced, south-facing slope in a dense housing neighborhood, overlooking orange groves and a spectacular view of Kumamoto Castle and surrounding hills. The building is sited for maximum views and passive solar heating of the massive concrete floor slabs serving as thermal ballast, and with opening walls facing the prevailing summer winds. Save this picture!The north face of the home has a steeply pitched roof section oriented for photovoltaic panels facing south, and high, operable clerestory windows facing north and upslope, creating optimized day lighting without summer heat gain, and creating a chimney-effect natural ventilation draft drawing air through the home, and exhausting the kitchen, bath and sleeping spaces with cooling updrafts. The house is constructed of simple, robust materials, consisting of concrete, plaster, and locally and sustainably harvested timber.Save this picture!Project gallerySee allShow lessA New Landmark for Aldgate international competitionArticlesMuseum for African Art / Robert Stern ArchitectsArticles Share “COPY” ArchDailycenter_img 2009 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/57172/b-house-anderson-anderson-architecture-nishiyama-architects Clipboard Area:  102 m² Year Completion year of this architecture project Japan Projects Year:  Houses CopyHouses•Japanlast_img read more